Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők.

2009.12.29

Szereplők

 

Queen Wright: 17 éves hosszú fekete hajú lány. Szeret egyedül lenni, ezért nincsenek barátai. Szeret olvasni és rajzolni. Születése óta árvaházban élt, míg egy család 15 éves korában örökbe nem fogadta. Mindig nagyon komoly, de nagyon ritkán tud vicces is lenni. Nem szeret beszélgetni az emberekkel, mert szerinte felesleges időpocsékolás. Kedves, megértő, segítőkész, félénk, és szorgalmas. Mindig is nagyon jó tanuló volt, mivel sohasem voltak barátai, így sok szabadideje volt. Mottója: Ha majd egyszer órákig akarok beszélgetni valakivel, vigyetek diliházba!

 

Allen Lewis: 17 éves rövid barna göndör hajú fiú. Nagyon sok barátja van és mindig a társaság középpontja. Az ő szülei fogadták örökbe Queen-t. Mindig is szerette volna megismerni a lányt, de soha nem sikerült rábírnia Queen-t a beszélgetésre. Az iskola focicsapatának a kapitánya. Sokan azt hiszik róla, hogy ő is csak egy elkényeztetett, sok pénzzel ellátott, bulizós fiú, de ez nem igaz. Nagyon kedves, vicces, barátkozó típus. Annak ellenére, hogy nagyon népszerű és sokat bulizik, jó tanuló. Mottója: Sohasem késő elkezdeni valami újat!

 

Sally Scott: 17 éves középhosszú szőkésbarna hullámos hajú lány. Mindig tele van élettel, szeret új embereket megismerni. Nem rég költöztek Queen-ék szomszédságába. A lány azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megismeri és ő lesz a legjobb és egyben egyetlen barátnője Queen-nek. Sally életkedvét csak nagyon nehezen lehet elvenni, így mindig nagyon boldog és felszabadult. Sokan nem kedvelik, mert néha nagyon idegesítő tud lenni. Nagyon szeret segíteni az embereknek, de általában rosszul sülnek el a dolgok. Alapjába véve ő egy nagyon vidám, őrült, segítőkész, lobbanékony és szerencsétlen teremtményt. Mottója: Fertőzzük meg a világot boldogsággal!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.